Mijn naam is Esther van Tilburg, ik ben professioneel portretschilder.

Portretschilderen is mijn passie en mijn werk. Ik schilder dagelijks portretten in opdracht en geniet enorm van het schilderen en van het contact met mijn opdrachtgevers.

Mijn schilderstijl is los en dynamisch. Ik houd van treffende, levendige en kleurrijke portretten waarin het karakter van de geportretteerde optimaal naar voren komt.

Meer over mij

Door mijn jarenlange ervaring met het geven van schilderlessen en natuurlijk mijn eigen ervaring als portretschilder weet ik precies waar mijn cursisten tegenaan lopen en mee worstelen. Hierdoor kan ik gerichte oefeningen en aanwijzingen geven zodat ze steeds beter gaan kijken, steeds meer gaan zien en hierdoor steeds betere portretten gaan schilderen.

Bovendien geniet ik er enorm van om mijn cursisten een duwtje in de rug te geven en ze net dat beetje zelfvertrouwen te geven dat ze nodig hebben om heerlijke portretten te schilderen en enorm veel plezier in het schilderen te krijgen. Ik vind het geweldig om te merken dat velen hierdoor boven zichzelf uitstijgen!

Bekijk mijn eigen portretten