CADEAUBON

Zoek jij een superleuk cadeau voor iemand die van schilderen houdt?

Geef een online cursus portretschilderen cadeau!

  • Het mooiste cadeau voor iemand die van schilderen houdt!

  • Je hebt de cadeaubon leuk verpakt binnen vier werkdagen in huis

  • De ontvanger kan met de cursus beginnen wanneer hij of zij zelf wil

  • En kan net zo lang over de cursus doen als hij of zij wil.

Inhoud van de Basismodule

De Basismodule bestaat uit 10 online lessen. Je leert stap voor stap alles wat noodzakelijk is om een levendig portret te kunnen schilderen:

  • Alle informatie over de materialen die je nodig hebt: verf (specifieke kleuren), penselen, palet, dragers, etc.
  • Alle fases in het schilderproces van het portret: het opzetten van het portret, het maken van de onderschildering, de eerste echte schilderfase, huidskleur, het in elkaar werken van de partijen, de detaillering en de finishing touch.
  • Inspirerende video’s (in totaal 6 uur!) waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd en voorgedaan
  • Oefening door middel van opdrachten die aansluiten op de theorie
  • Ruime aandacht voor inspiratie, motivatie en schilderplezier!
  • Je kunt alles in je eigen tempo en op je eigen tijd doen en zo vaak herhalen als je zelf wilt!

Online = onpersoonlijk? Ik dacht het niet!

Om de beleving helemaal compleet te maken, krijgt de cursist van LEERBETERSCHILDEREN als extraatje tevens gratis toegang tot onze besloten Facebookpagina! Een ontzettend actieve, gezellige en inspirerende groep mensen die jou dolgraag willen motiveren en verder helpen.

Je hebt hier de mogelijkheid om foto’s van je schilderwerk dat je in de cursus hebt gemaakt te plaatsen. Van je medecursisten kun je hier feedback verwachten op je werk. Tips en aanwijzingen om je werk te verbeteren, maar natuurlijk ook complimenten! Dit is niet alleen leuk en gezellig, maar dit helpt je tevens om je werk steeds verder te verbeteren. Je leert van elkaar en je wordt enorm door elkaar gestimuleerd en gemotiveerd. Een echte aanrader!

Ook word je hier op de hoogte gebracht van allerlei interessant nieuws op het gebied van schilderen, zoals interessante materialen, nieuwe technieken, mooie tentoonstellingen, nieuwe cursussen etc..

In deze warme omgeving wordt respectvol met elkaar en met elkaars werk omgegaan. Je kunt er vrienden maken, geïnspireerd worden, nieuwe materialen ontdekken, schildermaterialen te koop zetten of verkopen, gewoon kletsen en nog veel meer!

“Ben helemaal lyrisch van je lessen. Zo heb ik nog nooit les gehad.”

Aanmelden

Zoek jij een super cadeau voor iemand die van schilderen houdt? Geef dan een online cursus portretschilderen (t.w.v. 87 euro) cadeau!

Na bestelling ontvang je binnen vier werkdagen een leuk verpakte cadeaubon thuis.

BESTEL DE CADEAUBON

“Mijn nichtje zit al twee jaar op les en komt nog steeds niet verder. Ze wist niet wat ze zag met mijn portret. En dat allemaal door die goede lessen”

“Ik schilder al jaren, maar ben teveel een fijnschilder als het om portretten gaat. Wil zo graag los leren schilderen. Jouw uitleg en demonstratie zijn heel duidelijk en inspirerend! Volgende portret wacht al op de eerste penseelstreken. Dank je Esther!

Naast inspiratie, bruikbare handvatten, handige tips, handvat om losser te leren schilderen en schilderplezier heeft de cursus mij meer zelfverzekerdheid bij het schilderen gegeven.

Ik vind de cursus geweldig!”.

“Duidelijke verbale en visuele uitleg. Heel duidelijk doordat het zo stapsgewijs is opgebouwd. Het mooie aan de cursus is dat wat je leert op elk ander portret kan toepassen dat je wilt gaan maken.

Een toegevoegde waarde is dat je feedback krijgt van kunstenares Esther.

Ik zou de cursus zeker aanraden”

“Ik vind de cursus geweldig! Ik vind het een hele duidelijke uitleg met veel aandacht voor het mengen van de kleuren. En erg leerzaam.

Alles duidelijk omschreven en goede video’s erbij!! Je kan het rustig weer terug kijken en doorlezen. Mijn complimenten!
Ik vind de besloten Facebookgroep als extra ook erg leuk!

Ik zou de cursus zeker aanbevelen!”